Funktionell Bio-Analys

”Den naturliga vägen till hälsa och energi, när kroppen själv får välja”

Jag erbjuder Funktionell Bio-Analys som med hjälp av ”Tillämpad kinesiologi” tar reda på obalanser i kroppens olika system, för att sedan tillgodose behoven som finns, för att kroppen ska återgår till självläkning/reglering, på ett naturligt och effektivt sätt.

Lösningen kommer att vara framtagen speciellt för din unika situation.

När kroppen är i självläkning/reglering så balanserar den blodsockret, producerar rätt mängd hormoner, gör sig av med slagg produkter på ett effektivt sätt, läker/reparerar mjukdelar, och immunsystemet arbetar också optimalt i detta läge.

När kroppen är i självläkning/reglering så arbetar alla organ under mindre stress, kroppen reglerar sömnrytmen på egen hand, och får i detta läge ett välfungerande nervsystem. Vilket medför att kroppen klarar vardagsstressen betydligt bättre.

”Smärtan i knäna kom först och samtidigt gjorde det ont i musklerna runt knäna och hela vägen till vaderna, senare en morgon kände jag smärta i mina händer och fingrar. Mina fingrar hade svällt under natten, något senare går en bultande smärta vidare upp i armbågarna. Jag känner att smärtan sitter i musklerna runt armbågen och längst hela armen. Den starka smärtan kommer och går, men det är alltid en molande värk i kroppen.” – Eva

Inflammationer i kroppen är vanliga idag pga stress av olika slag.
Nedsatt funktion i immunförsvaret bjuder in till inflammationer. Funktionell Bio-Analys sänker kroppens stressnivåer och stärker ditt immunförsvar snabbt och effektivt.
Eva fick lindring redan efter 4 veckor.

Jag är specialist på att hitta lösningen på funktionella obalanser och kroniska besvär i kroppen, och att stärka kroppens funktioner och öka livskvaliteten.
Ditt engagemang avgör framgången av vårat sammarbete.

För att jag ska veta om jag kan hjälpa dig.
Skicka mig ett mail, berätta om dina hälsoproblem och berätta gärna vad du gör för tillfället för att lösa dom. Skriv ner, om du ev tar tillskott eller mediciner av något slag. Skriv också vad du önskar att få ut av min hjälp, vad du önskar för din hälsa och livskvalitet.
Jag återkommer så att du får veta om jag är det bästa valet för dig.

Ser fram emot att höra från dig.
Mvh:
mattias@harmoniavitale.com

VÄLKOMMEN!

“If medicine wants to focus on prevention, there’s no better tool than nutrition.”
– Dr. Dominic D’Agostino