Mitt namn är Mattias och jag tror på att inre harmoni och hälsa på individ nivå kommer ge ringar på vattnet som skapar lyckliga familjer, sunda arbetsrelationer, harmoniska samhällen och en hållbar framtid för våran planet.

Denna inre harmoni och hälsa skapar jag med hjälp av Funktionell Bio-Analys.

Jag har specialiserat mig inom Funktionell Bio-Analys (FBA),för att det är utifrån min erfarenhet idag den snabbaste vägen till bättre hälsa med bestående resultat. Jag jobbar även med högpresterande klienter, idrottare, samt alla som vill nå optimal hälsa på naturlig väg.

Jag förmedlar gärna mina kunskaper och erfarenheter till alla som vill höja sitt eget medvetande och inspireras till en bättre hälsa.

Den emotionella och mentala aspekten är också viktig för att vi människor ska kunna uppleva välmående och en balanserad hälsa.

Kroppen fungerar som ett helt system bestående av bland annat nervsystemet, leder, muskler och organ.För att assistera en människa till bättre hälsa måste alla delar av detta system behandlas.

Detta utgör grunden för helhetstänkande medicin och jag hjälper dig att förstå vad just din kropp behöver prioritera, för att kunna stärka alla system på kortast tid.

Kroppen reglerar sina obalanser själv om den ges rätt förutsättningar i form av rätt näring, vila och motion, hos mig får du kraften tillbaka så att du kan upprätthålla din naturliga grund hälsa på ett enkelt sätt.

Jag arbetar också med dig som vill optimera kroppen och hjärnan att bli ännu starkare, snabbare och skarpare.

Kontakta mig: 070-2406196
Email: mattias@harmoniavitale.com

Gilla och Följ på FaceBook.

BEHANDLING

Funktionell Bio-Analys