Min Historia

Jag börjar min resa  vid ett ställe med ngt som idag heter att gå in i väggen

detta var för det uttrycket myntats,jag är helt slut mentalt psykiskt hormoniellt,känslomässigt efter ngra mindre medvetna val i livet.

min vändnig kommer när jag talar med en psykolog efter att ha börjat med lycko piller ett par v tidigare .vad jag inser hos psykologen är att han sitter på andra sidan bordet med samma problem som mig utan att ha gjort ngt för att förändra dessa

så då bestämmer jag mig för att min hälsa är mitt ansvar,jag slutar med lyckopiller och här börjar den mest skräckslagna, intressanta, jobbiga, chockerande  upplyftande och magiska resa som kommer att forma mig till den jag är idag.

Med hjälp av kost ändring, yoga, meditation, konditon och styrke träning skapar jag en tillräckligt stabil grund att stå på för att ta nästa steg i mitt tillfrisknande.

Efter att ha mediterat en längre stund väcks mitt intresse för sinnet och dess påverkan på mitt liv och möjligheten att skapa min egen hälsa,detta för mig till Perus högland för att arbeta med Quero shamaner.

Av Quero shamanerna får jag insikt i hur vi hänger ihop med universum,och hur jag kan arbeta med enegier för önskade resultat.

Därefter åker jag till Perus Amasonas för att lära av  shamaner som arbetar med plant mediciner,efter min 5e resa till Amazonas händer något.
Där faller vad jag tror är den sista pusselbiten på plats vad det gäller hur jag skall upprätthålla min optimala hälsa

Har aldrig i mitt liv varit så stark, smidig, uthållig som jag var då.Så jag tror naivt att jag har modellen för min hälsa

Nu får jag lära mig vikten av att äta det som min  blodgrupp är programmerad för ,på vägen hit har jag använt mig av vegetarisk kost och sista tiden till amason resorna enbart Raw vegan kost.

Vegetarisk kost är som  inflamationer för blodgrupp 0, detta får jag erfara i form av svaga leder ,värkande muskler, suddig syn under ansträngning.

Jag har sedan Amazon resorna funderat på ett sätt att behandla människans obalanser på grund nivå,när jag kommer i kontakt med DR Scott Monks arbete med Funktionell Bio-analys förändras allt,nu är jag i bättre form än någonsin.

Efter att min son föddes har min önskan att åldras långsammare och att kunna prestera optimalt över tid, blivit mer intressant än tidigar i mitt liv.

Där kommer Hormon-optimering in och efter att jag själv har praktiserat FBA   på nära å kära med 100% framgång känner jag att detta är något jag vill hedra Dr Scott med,genom att ta hans koncept och forma till mitt eget